Studio SMACK

The Making Of

Maak voor een van de animaties een fictieve, fantasierijke, doch geloofwaardige ‘Making of’. Geschiedsvervalsing is hierbij het kernwoord. De mediumkeuze is vrij. De totaalpresentatie van de ‘Making of’ moet door Studio Smack ingezet kunnen worden voor presentaties, lezingen, blogs, Studio Smack site et cetera.

Animaties

Battery Cage

Kapitaal

http://www.studiosmack.nl

02.02.2010

>>> PREMIERE ‘MAKING OF’

PROCES

Maar hoe is ‘the making of’ tot stand gekomen? Waarom barbie? Na ervaringen met onze eerste opdracht zijn we nu ook meteen met z’n 5en aan de slag gegaan. Brainstormen blijkt op de woensdag tniet tot een concreet idee uit te lopen, en ook nu kwam het werkelijke idee donderdag tot ons.

Battery Cage is gemaakt d.m.v. poppen. In ons voorbeeld; barbiepoppen. Een industrieel beeld laat zien hoe werkers individuele handelingen verrichten op de poppen zodat ze uiteindelijk in een doos ‘verscheept’ kunnen worden naar Studio Smack. Alhoewel we het filmpje iets te lang vinden, hebben hem wel zo gelaten om een volledig beeld te geven aan Studio Smack, waarbij editing nog mogelijk is. Samenwerking tussen ode leden van WIT’ is bij de verwezenlijking van deze ‘making of’ een belangrijk aspect en is gelukkig goed verlopen.

Advertisements

2 responses to “Studio SMACK

  1. Pingback: Making of… Finally online «

  2. Hallo Wit”
    Geweldig! Krachtig en duidelijk ; de geluiden op de achtergrond versterken het beeld………Trots op jullie!…Groetjes Petra (moeder Roel)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s